SHORT LEASE

Short lease is een bijzondere vorm van full operational lease waarin alles is inbegrepen, met een minimale looptijd en met variabele opzegging. Ideaal voor een tijdelijk project, startende ondernemer of personeel met een arbeidscontract met een proefperiode.

VOORDELEN VAN SHORT LEASE

Alles inbegrepen

Kosten als afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, banden, vervangende auto, verzekering en belastingen zijn verwerkt in een vast bedrag per maand.

Flexibele looptijd

Met short lease ben en blijft u flexibel. Blijkt tijdens de contractduur dat u de auto toch voor een langere periode nodig heeft, dan verlengt u eenvoudig uw contract. Eerder inleveren is eveneens geen probleem.

Snel leverbaar

Snel beschikken over uw leaseauto? Dat kan! Is het door u gewenste model niet direct leverbaar, dan zorgen wij tijdelijk voor een gelijkwaardige auto. Zodra uw auto beschikbaar is ruilen wij deze om.

Is short lease iets voor u?

Bent u op zoek naar een tijdelijke- of flexibele oplossing? Bijvoorbeeld voor een startende ondernemer of nieuwe werknemer. Voor een tijdelijk project of een buitenlandse (vakantie)reis, dan is short lease uitstekende oplossing.

null

ACTIEMODELLEN

VRAAG NAAR DE BESCHIKBAARHEID